Klinker & Fliser

Os kan du stole på

Klinker og fliser til væg og gulv

Har du et badeværelse, bryggers, køkken eller en stue som skal have nye klinker eller fliser, så er vi murerfirmaet for dig. Hos murermester Peter Ø udfører vi både opsætning af klinker og fliser, til både væg og gulv og vi leverer et godt stykke håndværk med sans for detaljer. Vi klarer både de små reparationer og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik.

Din garanti for et flot resultat

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem. Murermester Peter Ø har mange års erfaring med at udføre totalentreprise på badeværelser, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet. Der stilles strenge krav til materialer og overflader i badeværelset. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst.

Lad os tage en snak

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres ønsker. Vi ser mange forskellige måder hvorpå klinker og fliser anvendes og kan derfor hjælpe dig på vej med at træffe de rigtige beslutninger så du ender med at få det resultat du drømmer om.

Eksempler

Mosaikker
Metrofliser
Hexagon fliser
Sildebens fliser
Storformat fliser

Inspiration – klinker og fliser

Se vores billeder af udført arbejde – måske det kan inspirere?

Udført arbejde – Klinker & Fliser

Du ser her et lille udpluk af noget af det arbejde vi har udført. Der er selvfølgelig meget mere materiale og dette finder du ved at klikke på knappen herunder. Her vil du kunne finde mange forskellige typer billeder, som alle er af arbejde vi selv har udført for forskellige kunder. Lad dig inspirere og hold dig endelig ikke tilbage hvis du har spørgsmål til dit næste projekt – ring eller skriv til os, så hjælper vi gerne.

Menu