Nybyg/tilbyg

Os kan du stole på

Nybyg eller udvidelse af nuværende bolig?

Drømmer du om at bygge nyt eller udvide din nuværende bolig, så er Murermester Peter Ø den rette virksomhed at vælge. At bygge et nyt hus eller opføre en tilbygning kan kræve mange overvejelser og detaljer og det er derfor særlig vigtigt at vælge en murer, som fokuserer på holdbare løsninger samt at levere et stykke arbejde udført af høj kvalitet.

Vi udfører mange utraditionelle opgaver, idet vi synes det er spændende med nytænkning. Vi udfører byggeri indenfor private samt offentlig og industri, og har et dygtigt mandskab med stor erfaring. Vi opfører parcelhuse, tilbygninger, ombygninger, tagstensarbejde og reparationsarbejde.

Er huset blevet for småt?

En tilbygning kan mere end bare at give ekstra kvadratmeter. Du får ofte mere lys og bedre indeklima, da mange ældre huse er bygget efter andre idealer end nyere huse. Med tiden kan huset blive for småt eller mørkt. Det kan være at du har brug for mere albuerum, forandring eller måske har I fået en familieforøgelse. Vi kan hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Ved større ombygninger og forandringer, som har betydning for byggeriets energibehov, skal klimaskærm og installationer have den fornødne rentabilitet. Det vil sige, at den energibesparende foranstaltning skal være rentabel. Hvis du går med byggetanker, og vil høre mere om mulighederne for nybyggeri eller har spørgsmål til regler og bestemmelser, så kontakt os endelig.

En samarbejdspartner du kan stole på

Vi hos Murermester Peter Ø er gode sparringspartnere og vi står klar med gode råd og vejledning og vi er med igennem hele processen, fra start til slut. Vores uddannede håndværkere står klar til at udføre netop din opgave, uanset hvilke løsning du ønsker.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og holder sig hele tiden opdaterede med de nyeste teknikker og værktøjer. På denne måde kan vi altid tilbyde vores kunder et flot håndværk i høj kvalitet til skarpe priser.

Skal vi tage en snak om jeres ønsker?

Så ring eller skriv endelig til os for en uforpligtende snak. Nybyg og tilbyg kommer i mange forskellige forme og for os handler det altid om at tage udgangspunkt i kundens ønsker og behov og levere det bedst mulige resultat med respekt for æstetik og håndværk.

Eksempler

Nybyggeri
Tilbygning
Parcelhuse
Erhvervsbyggeri
Sommerhus
Garage

Inspiration til nybyggeri

Klik her og se et udsnit af vores udførte arbejde ifm. nybyggeri.

Udført arbejde – nybyggeri

Herunder finder du et lille udsnit af vores udførte arbejde ifm. nybyg-projekter. Har du mod på mere nybyg-inspiration så klik blot på knappen “Se flere billeder” herunder.

Menu