Badeværelser

Os kan du stole på

Nyt badeværelse – eller renovering?

Vi har stor erfaring med badeværelser og klarer både de små reparationer og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem. Vi har mange års erfaring med at udføre totalentreprise på badeværelser, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet.

Der stilles strenge krav til materialer og overflader i badeværelset. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst.

Er du til kvalitetshåndværk til en fair pris? Så ring til os for et uforpligtende tilbud.

Inspiration til nyt badeværelse

Søger du inspiration til nyt badeværelse? Så se vores billeder af udført arbejde med netop badeværelser. Vi kan selvfølgelig også imødekomme mange andre typer badeværelser end hvad du ser her – det er blot at spørge. Vi indgår også gerne i en dialog omkring hvad vi ser rundt omkring og kan på den måde hjælpe med at komme i mål med jeres drømme-badeværelse.

Solidt håndværk

Vores erfarne medarbejdere mange år i murerfaget og holder sig løbende opdateret med nyeste teknikker og værktøjer. På denne måde sikres du, som kunde, den bedst mulige leverance i højest mulige kvalitet. Vi er murere med respekt for æstetik og håndværk og vi går ikke på kompromis med den færdige leverance.

Kontakt os i dag for en snak om jeres ønsker

Måske har I allerede en god idé til hvordan jeres kommende badeværelse skal tage sig ud – måske ikke. Uanset hvor langt I er i processen med jeres nye badeværelse kan vi, hos Murermester Peter Ø, altid bidrage med bred sparring omkring valg af materialer, farver og meget, meget mere. Vi ser løbende mange forskellige badeværelser og kan derfor bidrage med en hel del sparring fra mange forskellige hjem. På denne måde kan vi måske være med til at inspirere jer til valg af f.eks. klinker og fliser, det rette valg af bruseniche eller noget helt tredje. Ring eller skriv til os i dag – så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker.

Eksempler

Modernisering
Totalrenovering
Brusenicher
Klinker

Se vores arbejde

Se vores billeder af udført arbejde på badeværelser og lad dig inspirere. Du er også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Udført arbejde – badeværelser

I nedenstående finder du et lille udpluk af vores arbejde med badeværelser. For at se flere badeværelses-billeder kan du klikke på knappen under billederne.

Menu