Microcement

Os kan du stole på

Microcement – råt og unikt

Microcement er med tiden blevet et mere og mere populært materiale og det er med til at skabe et råt look i hjemmet eller hvor det ønskes. Microcement, der også kaldes microbeton, er i bund og grund cementpulver og vand, der tilsættes farvestof. Det kan bruges rigtig mange steder som f.eks. på bordplader, vægge, gulve, i brusenicher eller på møbler og det fås i et utal af farver og strukturer. Det er et slidstærkt materiale der både kan bruges indendørs og udendørs. Microcement lægges som regel i flere lag. Mens det første lag har til formål at sikre den mekaniske styrke, sikrer det sidste lag den kemiske styrke.

Alle regnbuens farver – eller grålige toner?

Microcementens farver begrænser sig ikke kun til de grå nuancer, som vi typisk forbinder med cement. Mulighederne er mange, når du skal vælge, hvilken microcement farve du ønsker skal præge dit hjem. Farven på microcementen afhænger naturligvis af udvalget hos den enkelte producent, men microcement fås i et utal af nuancer – lige fra de klassiske grålige farver til klar rød, blå, grøn m.m. Kun fantasien sætter grænsen.

Fordele ved microcement

Microcement er forholdsvist billigt at anlægge, og det kan bruges både indendørs og udendørs. Det kan bruges på både vægge og gulve i badeværelser og i køkkener. Derudover er det slidstærkt og fås i mange forskellige farver.

Vi har erfaringen – du har ønskerne

Du/I er velkomne til at ringe eller skrive til os for nærmere dialog omkring jeres ønsker. De mange forskellige muligheder med microcement giver anledning til en snak omkring hvad I netop går og drømmer om, så hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi arbejder med microcement på mange forskellige måder og har set mange forskellige sammensætninger, så hold jer endelig ikke tilbage – lad os hjælpe jer med at indfri jeres drømme. Ring eller skriv til os i dag.

Eksempler

Gulve
Vægge
Badeværelser
Køkkener
Bordplader
Møbler

Eksempler på microcement-anvendelse

I nedenstående har vi skrevet lidt om hvordan microcement kan anvendes, men lad ikke nedenstående være en begrænsning for dit eget valg. Med microcement er mulighederne mange – så lad endelig fantasien få frit spil. Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre, så hold dig ikke tilbage – ring til Murermester Peter Ø i dag og tal med en ekspert!

Badeværelse

Badeværelset er et af de mest oplagte steder at lægge microcement. Microcementen kan lægges på de eksisterende fliser, og du kan selv vælge, om overfladen skal være skridsikker eller helt glat. Der findes flere muligheder – også en gylden mellemvej. Når du lægger microcement på fliser får du en dejlig plan overflade.

Bordplade

Uanset om det er køkkenbordspladen eller spisebordet, der trænger til en overhaling, så er microcement bordpladen et oplagt valg. Det giver et moderne,råt beton-look og så kan det er let at rengøre en microcement bordplade med en våd klud.

Gulv

Microcement er oplagt, når gulvet skal renoveres. Når microcementet er lagt korrekt på gulvet, har det en høj slidstyrke og en lang levetid. Den glatte overflade er nem at gøre ren, hvilket gør at microcement gulve især er populære i køkkener.

Menu