Belægning

Os kan du stole på

Ny belægning

Hos Murermester Peter Ø udfører vi alle former for belægning, hvad enten det gælder en ny indkørsel eller en ny gårdsplads og hvad der ellers hører sig dertil. Derudover er vi i tæt samarbejde med entreprenører og kloakmestre, hvilke giver mulighed for at udfører langt de fleste typer opgaver.

Sten- eller grusbelægning?

Murermester Peter Ø tilbyder alle former for belægning, vi laver alt i terrasser, indkørsler, gangstier og haver, kun fantasien sætter grænser, tag os med i jeres drømme og ønsker. Vi udfører også alt indenfor de nye udendørs belægnings klinker. Ved etablering af nye belægninger kan du vælge mellem sten- eller grusbelægning. Stenbelægninger kan bestå af belægningssten, klinker eller brolægning. Løs belægning består af enten grus, stenmel, skærver eller perlesten.

Din garanti for et flot resultat

Vores medarbejdere har mange års erfaring med flisebelægning i mange forskellige afskygninger. Denne erfaring, kombineret med vores indstilling til opgaven, er din garanti for en flot og stærk leverance. Som murerfirma er vi meget bevidste omkring vigtigheden af, at vi har en god dialog omkring jeres ønsker, så vi sikrer at I får det resultat I drømmer om.

Kontakt Murermester Peter Ø

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres ønsker ift. flisebelægning. Vi agerer gerne sparringspartner i det omfang du har behov for og er selvfølgelig altid klar på at give et godt tilbud på den opgave I ønsker udført.

Eksempler

Indkørsler
Terrasser
Haveanlæg
Parkeringsarealer
Gårdspladser

Inspiration til belægning

Klik på knappen for at se billeder af udført arbejde.

Udført arbejde – belægning

Her vises et lille udsnit af udført arbejde med flisebelægning. Vil du gerne se flere billeder så klik blot på knappen herunder.

Menu