Renovering

Os kan du stole på

Renovering – en opdatering af boligen

En renovering af huset, ejendommen eller erhvervslokalerne, kan være alt fra modernisering af din af din entre med ny pudses vægge eller nye klinker på, til en hoved renovering af det gamle 70’er parcelhus der skal opdateres til noget nyt. Har du en erhvervsejendom hvor dine kunder kommer, er det vigtigt at den fremtræder flot og indbydende. Tit og ofte kan det være en god investering at renovere den gamle villa, da du derved kan opnå en lavere varmeregning og en sundere klimaskærm. Hos Murermester Peter Ø udfører vi alle former for renovering, ingen opgave er hverken for stor eller lille til os.

Stor erfaring med renovering

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med renovering, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer, så vi derved sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Skal vi tage en snak?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres drømme. Når det kommer til renovering af eksisterende bolig ser vi rigtig mange forskellige løsninger og vi kan helt sikkert inddrage disse erfaringer i vores sparring i forhold til jeres drømme. Så hold jer ikke tilbage – giv os et kald i dag, så tager vi en snak om mulighederne.

Eksempler

Totalrenovering
Mindre renovering
Moderniseringer
Klimaskærms renovering
Støbning af gulve
Flytning af vægge, vinduer og døre
Pudsning/vandskuring af vægge, gulve og lofter
Flise/klinke-arbejde

Inspiration til renovering

Klik her for at se billeder af renoveringsarbejde udført af Murermester Peter Ø

Udført arbejde – renovering

Her kan du se nogle billeder af vores renoveringsarbejde. Har du lyst til at se flere billeder skal du blot klikke på knappen herunder.

Menu