Facaderenovering

Os kan du stole på

En sund og flot facade

Facaden af et hus er det første man ser, derfor er det vigtigt at den står flot. En sund facade er vigtig for at bevare huset værdi og stand. Ødelagte fuger kan forårsage store skader på murværket, ude som inde, hvilket på sigt kan fører til frost -eller fugtskader. Ønsker du at få dit hus facadeisoleret er der penge at spare på varmeregningen og mulighed for at øge huset energiklasse. Murermester Peter Ø er uddannet energivejleder og kan tilbyde råd og vejledningen til det der passer bedst til netop din bolig. Vi udfører alle former for tagstens arbejde og skorstensrenovering. I tilfælde af eks. udskiftning fra brændeovn til pilleovn, kan vi være behjælpelige med ændringen af isokern. Vi står klar til at hjælpe, ligegyldigt om det omhandler omfugning af din ejendom eller en revnet sokkel, ingen opgaver er hverken for store eller for små.

En leverance af høj kvalitet

Hos Murermester Peter Ø går vi langt i bestræbelserne på at levere et flot håndværk i højeste kvalitet. Vores erfarne medarbejdere tager din opgave seriøst fra start til slut. Vi holder os altid opdateret med nyeste teknikker og værktøjer og kan på denne måde sikre dig en høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Kontakt os i dag

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker. Vi renoverer facader på mange forskellige typer ejendomme og vi ser derfor mange forskellige tilstand/problematikker og har heldigvis også fornøjelsen af at rette op på rigtig meget af dette, så vi forlader det i bedst mulige stand efter kundens ønsker. Hos Murermester Peter Ø er du i fokus fra første opkald og til den færdige leverance er på plads.

Eksempler

Omfugning
Vandskuring
Netpuds
Sokkelpuds
Facadeisolering
Kalkning
Tagarbejde
Skorstene
Små reperationer

Udført arbejde

Klik her for at se billeder af vores arbejde med div. facader.

Udført arbejde – facaderenovering

Her kan du se nogle billeder af udført facaderenovering. Har du lyst til at se flere billeder skal du blot klikke på knappen herunder.

Menu